AVAZ PASTA

MALZEMELER
Yarım su bardağı dövülmüş ceviz
İki adet elma
İki adet muz
Bir paket krem şantî
Bir su bardağı süt
Bir paket bisküvi
Yarım paket çikolata sosu
Hindistan cevizi

HAZIRLANIŞI
Elmaları ve muzları küçük küçük doğrayın. Krem şantiyle sütü karıştırın. Bisküvileri kırın. Cevizi de ekleyerek, karıştırın. İstediğiniz şekildeki bir kabın içine yağlı kağıt serin. Harmanladığınız bu malzemeleri yağlı kağıdın üzerine dökün.Buzdolabında bir gece bekletin. Donmuş olan pastayı düz bir tabağa ters olarak çevirin. (Çikolata sosunu paketin üzerindeki gibi hazırlayın ve pastanın üzerine dökün). Arzuya göre hindistan cevizi ile süsleyerek servis yapın. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder