MALZEMELER
İki Buçuk Su Bardağı Un
İki Çorba Kaşığı Pudra Şekeri
Yüz elli Gram Margarin
Bir Yumurta
Bir Paket Vanilya
Bir Tatlı Kaşığı Kabartma Tozu
İç Harcı İçin:
Bir Buçuk Su Bardağı Fındık
İki Çorba Kaşığı Pudra Şekeri
İki Yumurta Akı
Bir Limon Kabuğu Rendesi
Bir Kase Marmelat
HAZIRLANIŞI
Tart için gerekli malzemeleri bir kabın içinde yoğurun. Ceviz büyüklüğünde parçalara bölün içini doldurun. içine gereken malzemeler iki yumurta akı, bir limon kabuğun rendesi, fındık ve pudra şekerini de koyup karıştırıyoruz. Tart hamuruna marmelat sürüp sonra içi için hazırladığınız harcı koyun. Yağlanmış fırın tepsisine koyup yüz yetmiş derecede ısıtılmış fırında pişirin. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder