MALZEMELER
2 su bardağı kuru fasulye
2 çorba kaşığı salça
1 adet soğan
1 adet domates
3 yemek kaşığı sıvı yağ
500 gr kuşbaşı et
1 tatlı kaşığı tuz
pul biber
4 Kişilik
HAZIRLANIŞI
Kuru fasulyeleri bir gece önceden sıcak suda sabaha kadar bekletin. Sonra düdüklü tencerede önce soğanınızı, hemen ardından da etlerinizi birlikte kavurun. Salçasını ve domates püresini ilave edin. Biraz daha kavurduktan sonra yaklaşık 1.5 - 2 litre sıcak su ilave edin. Baharatlarınızı da ekleyip, kısık ateşte fasulyeler iyice pişene kadar pişirin. 50 dakika civarında pişirin suyu az gelirse ilave sıcak su ekleyip 10 dakika daha kaynatabilirsiniz. AFİYET OLSUN...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder