MALZEMELER
2 adet tavuk göğsü
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 adet soğan ve kırmızı biber
2 adet yeşil biber ve domates
350 gr bezelye
Tuz, karabiber, maydanoz
4 Kişilik
HAZIRLANIŞI
Tavukları küçük küçük doğrayıp, tencerede kendi suyunda bezelyelerle birlikte haşlayın. Bu arada soğanınızkı kavurun . Üzerine küçük doğranmış diğer sebzeleri ekleyip pişirmeye bırakın. Pişirdiğiniz tavuğuda tavaya ilave edin ve ardından hazırladığınız baharatları ekleyin ve maydanozlarıda serpiştirdikden sonra servis ediniz. AFİYET OLSUN...
Merhabalar,
YanıtlaSilEn iyi yemek sitelerini toparladığım bir yemek sitesi kütüphanesi oluşturdum:)
Listemde siz de varsınız, bilgilendirmek istedim.
Çalışmalarınızda başarılar...
Ziyaret etmek isterseniz:
En İyi Yemek Siteleri