KÜRDANLI TOP

MALZEMELER

3 paket pötibör bisküvi
1 yumurta
1/2 paket margarin
3 yemek kaşığı kakao
1 avuç ceviz (fındık da olabilir)
1 çay bardağı süt
1,5 çay bardağı şeker


HAZIRLANIŞI


Bisküvileri bir kapta ezin.Diğer yandan yağı bir tavada eritin. Daha sonra diğer malzemeleri (yağ dahil)sırayla bisküvinin üzerine döküp, güzelce yoğurun. Bisküvi, malzemelerle iyice özleştikten sonra kulak memesi kıvamına gelmiş hamurdan küçük parçalar koparın ve ceviz büyüklüğünde elinizde yuvarlayın. Hazırlamış olduğunuz topları hindistan cevizine güzelce bulayıp üzerine kürdanları dikin. Toplarınız servise hazırdır.
SONRAKİ YAZIYI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN >>>


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder