İki paket Kakaolu Bisküvi
İki Muz
Kreması İçin:
Üç Su Bardağı Süt
Beş Çorba Kaşığı Toz Şeker
Bir Buçuk Çorba Kaşığı Un
Bir Buçuk Çorba Kaşığı Nişasta
Bir Yumurta Sarısı
Bir Paket Vanilya
İki Portakal
HAZIRLANIŞI
Tencereye süt, un, şeker, yumurta sarısı, nişasta, vanilyayı karıştırarak pişirin. Pişmiş olan kremada biraz sosu için ayırın. Tenceredeki kalan kremanı içine büsküvileri kırıp portakal rendesinide koyun. Küçük küçük doğranmış muzlarıda koyup karıştırın. Buzdolabı poşeti serilmiş kabın içine boşaltın. Buzdolabında Dinlendikten sonra. Ayırmış olduğunuz kremanın içine portakal suyunu ekleyerek pastanın üzerine dökün. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder