İRMİK PASTASI

MALZEMELER
Yarım kakaolu pasta keki
Bir fincan portakal reçeli
İrmikli Krema için:
Dört su bardağı süt
Bir fincan toz şeker
Dört çorba kaşığı irmik
Bir çorba kaşığı nişasta
İki çorba kaşığı Hindistan cevizi
Bir paket vanilya

Şantisi için:
Bir poşet toz şanti
Bir fincan süt

Üzeri için:
Vişne

HAZIRLANIŞI
Hazır kakolu pastayı çemberin içine yerleştirin. üzerine portakal reçeli sürün. Kreması için bir tencerye süt, toz şekeri irmik nişasta, vanilya ve hindistan cevizi ekleyerek pişirin. pişmiş olan kremayı sıcak sıcak kekin üzerine döküp pastayı soğmasını bekleyin. hazırlamış olduğunuz krem şantiyi üzerine sürün. Süslemek içinde vişneleri yerleştirin. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder